رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس چاپ


رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس یکی از مباحثی است که برای هر وبسایت وردپرسی میتونه پیش بیاد و مواقعی به وجود میاد که هرکاری می‌کنید تا ایمیل‌های شما به دست گیرندگان سایت برسند ارسال نشده و عملا به هیچ شکل نمی‌تونید تا ایمیل‌های خودتون را به دست گیرندگان خود برسونید. این داستان فقط به اینجا ختم نشده و میتونه در مواردی مثل ارسال نشدن ایمیل هنگام ثبت نام در وردپرس، عدم ارسال ایمیل هنگام ارسال نظر در سایت و عدم ارسال ایمیل هنگام ارسال یک فرم تماس در وردپرس رخ بده که برای مدیریت سایت هم هیچ ایمیلی از سمت وردپرس ارسال نشود. بنابراین در این آموزش قصد دارم تا ابتدا به این موضوع بپردازم که چرا اصلا ایمیل‌های ما در وردپرس ارسال نمیشوند؟ و سپس به معرفی راهکارهایی جایگزین بپردازم که با استفاده از اونها می‌تونید تا با خیال راحت ایمیل‌های خودتون را در وردپرس برای کاربران ارسال کنید، پس تا انتها همراه ما باشید.

چرا ایمیل‌های وردپرس ارسال نمی‌شوند؟

همونطوری که می‌دونید وردپرس برای ارسال ایمیل از تابع ()mail در زبان php استفاده می‌کنه که در صورت فعال نبودن این تابع بر روی هاست به هر دلیلی عملا هیچ ایمیلی به گیرندگان از سوی وردپرس هم ارسال نخواهد شد، بنابراین لازمه تا این تابع همیشه بر روی هاست فعال بوده و به درستی کار کنه؛ از طرف دیگه گاهی هم پیش میاد که ایمیل‌های شما به درستی ارسال می‌شوند و هیچ مشکلی هم در تابع ایمیل php هاست وجود نداره اما به دلایل گوناگونی ایمیل شما به عنوان اسپم نزد سرویس دهنده‌های ایمیل شناسایی شده و در این حالت معمولا ایمیل‌ها به پوشه هرزنامه ارسال خواهند شد.

پس می‌بینیم که در حالت کلی برای ارسال نشدن ایمیل در وردپرس دو مشکل داریم که در حالت کلی یا ایمیلی ارسال نمیشه و یا اینکه ایمیل ارسال میشه اما به دلیل اینکه ایمیل شما به عنوان اسپم شناخته شده هر ایمیلی که ارسال می‌کنید وارد پوشه هرزنامه هاست خواهد شد که برای رفع این مشکل تنها راهش اینه که افراد زیادی ایمیل شما را به عنوان not spam ثبت کنند تا سرویس دهنده‌های ایمیل مثل گذشته ایمیل شما را به عنوان هرزنامه و اسپم در نظر نگیرند و ایمیل‌ها به درستی وارد صندوق ورودی کاربران شود.

رفع مشکل ارسال ایمیل در وردپرس

پس طبق توضیحات بالا در اولین اقدام باید شما با مدیریت هاست خودتون در ارتباط باشید و ازشون بخواهید تا مشکل ارسال نشدن ایمیل در هاست را بررسی کنند و اگر هاست شما در تابع ایمیل php دچار مشکل شده اون را برطرف کنند تا امکان ارسال ایمیل برای شما فراهم شود.

اما برای رفع مشکل عدم ارسال ایمیل وردپرس بهترین راهکار این خواهد بود تا از یک روش برای ارسال ایمیل واسطه استفاده کنید. یعنی اینکه از سایت‌هایی که با قرار دادن یک API می‌تونند تا ایمیل‌های ارسالی شما را به دست کاربران برسانند استفاده کنید. شاید حالا از خودتون بپرسید که چنین راهکاری چه مزیت‌هایی میتونه داشته باشه؟ در پاسخ به این سوال میشه به موارد زیر اشاره کرد که عبارتند از:

  • اطمینان از اینکه ایمیل‌های ارسالی به صندوق ورودی ارسال خواهند شد و هیچگاه به عنوان اسپم شناسایی نشده و در پوشه هرزنامه قرار نخواهند گرفت.
  • استفاده مناسب از منابع هاست به دلیل اینکه ایمیل‌های ارسالی توسط تابع ایمیل php هاست ارسال نمیشوند که در این صورت درصد اینکه سایت شما به عنوان اسپم شناسایی بشه وجود نخواهد داشت و هم اینکه اگر سایت شما پربازدید باشه و روزانه ایمیل‌های زیادی در اون ارسال شود با محدودیت در ارسال ایمیل مواجه نخواهید شد.

پس می‌بینیم که ارسال ایمیل به صورت یک واسطه برای سایت ما بهتر خواهد بود و اطمینان کاملی هم از این خواهیم داشت که ایمیل‌ها صددرصد به دست کاربران در صندوق ورودی میرسند. بنابراین برای راه‌اندازی یک سرویس واسط می‌تونید تا از راهکاری که در ادامه به اون میپردازم استفاده کنید.

حل مشکل ارسال ایمیل در وردپرس با سرور SMTP جیمیل

در این روش می‌تونید تا از افزونه Easy WP SMTP برای ارسال ایمیل در وردپرس با استفاده از سرویس جیمیل استفاده کنید. بنابراین قبل از هرکاری باید این افزونه را دانلود کرده و نصب کنید، اگر با نصب افزونه در وردپرس آشنایی ندارید میتونید تا از آموزش آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس استفاده کرده و افزونه مورد نظر را نصب و فعال کنید. این افزونه تا به امروز تونسته تا بیش از 200.000 نصب فعال را به خود اختصاص بده که نشون از محبوبیت افزونه برای ایجاد ارسال ایمیل SMTP در وردپرس مورد استفاده قرار میگیرد.

 

Gmail's Default SMTP Settings

  • Gmail SMTP server address: smtp.gmail.com
  • Gmail SMTP username: Your Gmail address (e.g. example@gmail.com)
  • Gmail SMTP password: Your Gmail password
  • Gmail SMTP port (TLS): 587
  • Gmail SMTP port (SSL): 465
  • Gmail SMTP TLS/SSL required: yes

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از آموزش https://hamyarwp.com/wordpress-smtp/ که توسط همکاران ما در همیاروردپرس تهیه شده استفاده کنید.



آیا این پاسخ مفید بود؟

  • ایمیل
  • 0
« بازگشت